Κάντε κράτηση και σαλπάραμε

Είμαστε στη διάθεσή σας @ Σέριφο

Ξεκινάμε  με την αγάπη του καπετάνιου μας να ταξιδεύει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου στη Σέριφο. Με γνώμονα την ασφάλεια και την ευχαρίστησή σας ταξιδεύουμε  για  να γνωρίσετε και εσείς το νησί της Σερίφου και όχι μόνο!!! Από τις 10¨00 το πρωί μέχρι τις 16¨00 το απόγευμα ξεκινάμε την περιήγησή σας στο νησί της Σερίφου με σκοπό την επίσκεψή μας στην παραλία του Κένταρχου μέχρι τις 12¨30. Ο Κένταρχος μία από τις καλύτερες  παραλίες του νησιού,  μη προσβάσιμη με τα πόδια η οποία βρίσκεται  στη βορειοανατολική πλευρά της Σερίφου, πάνω σε μία καταπράσινη κοιλάδα, με τα λευκά του σπιτάκια, τη μικρή πλατεία, τα πανέμορφα σοκάκια του και τις πολλές περιστεριώνες του φαίνεται σαν ζωγραφιά στο βουνό. Η αρχική θέση του οικισμού βρισκόταν ψηλότερα αλλά καταστράφηκε από επιδρομές πειρατών.Στην τωρινή του θέση, ο Κένταρχος χτίστηκε κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821.

Ακολουθεί στάση στην παραλία του Άγιου Ιωάννη μέχρι τις 14¨30. Πρόκειται για μία χρυσαφένια αμμουδιά που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού και τη συναντάτε στο δρόμο προς τον Κένταρχο. Το όνομά της οφείλεται στο εκκλησάκι του Άη Γιάννη που βρίσκεται εδώ.

Τέλος στάση  στην παραλία του Άγιου Σώστη μέχρι τις 16¨30. Πρόκειται για μία απάνεμη αμμουδιά με καταγάλανα νερά, η οποία από πολλούς θεωρείτε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Σερίφου. Δίπλα της υπάρχει και άλλο ένα μικρό κολπάκι με βότσαλο ενώ απέναντι έχετε θέα προς το νησάκι του Βου.

Το όνομά της το πήρε από το εκκλησάκι του Αγίου Σώστη που βρίσκεται στο πλάι.

-Κατά την διάρκεια του τουρ υπάρχει δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας, κρύο πιάτο με ποτό της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης με τον πλοιοκτήτη.

Ελάτε μαζί μας, να αποφορτιστείτε  από την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς σε μια περιήγηση της Σερίφου που θα σας μείνει αξέχαστη και θα γεμίσει το άλμπουμ των αναμνήσεων σας με ονειρεμένες τοποθεσίες και εικόνες!!!!

κράτηση

    COVID FREE

    Γίνεται πλήρης απολύμανση του σκάφους μετά από κάθε ναύλο!

    WHAT CLIENTS SAY

    https://crazydream.gr/wp-content/themes/yachtsailing